پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۰۳

چیلر و برج خنک کننده

شرکت بادران تهویه صنعت تولید کننده انواع برج خنک کننده

چیلر و برج خنک کننده

۴۶۴ بازديد

چیلر و برج خنک کننده معمولا در کنار هم در یک ساختمان جهت خنک کردن هوا استفاده می گردند. تجهیزات اصلی یک سیستم سرمایش عبارتند از : چیلر ، برج خنک کننده ، هواساز ، پمپ . چیلر بسته به نوع آن در موتورخانه و یا پشت بام نصب می گردد. معمولا چیلر های نصب شده در پشت بام به صورت هوا خنک ( یعنی به وسیله هوا خنک می شود ) بوده و چیلر های نصب شده در موتورخانه آب خنک ( یعنی به وسیله آب خنک  می شود ) می باشند. در ادامه مطلب به بررسی نقشچیلر و برج خنک کننده و نحوه کار آن ها می پردازیم.

 

آشنایی با چیلر و برج خنک کننده

 

اشاره کردیم که چیلر هم می تواند با آب و هم با هوا خنک شود ، در حقیقت هر دو عمل خنک کردن چیلر را انجام می دهند تا چیلر قادر باشد آب سرد ایجاد کند و هوای داخل ساختمان را خنک کند و تنها نحوه عمل کردن آن متفاوت می باشد.

برای خنک کردن یک ” چیلر آب خنک ” از برج خنک کننده استفاده می شود. چیلر آب با دمای ۶ درجه سانتیگراد تامین می کند و به وسیله پمپ به هواساز می فرستد تا  هواساز با عبور هوا از روی کویل آب سرد ، هوا را خنک کند ، در نهایت آب با دمایی در حدود ۱۲ درجه سانتیگراد هواساز را ترک می کند.

 

چیلر و برج خنک کننده در کنار هم می توانند آب با دمای بسیار پایین تامین کنند که معمولا جهت خنک کردن فضای داخلی یک ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند.

 

در سیستم چیلر و برج خنک کننده ، در مدار دیگری آب جریان دارد تا کندانسور را خنک کند و این گرمای جمع آوری شده را جذب کند. این آب به وسیله برج خنک کننده خنک می شود و معمولا از دمای ۳۲ درجه سانتیگراد به ۲۷ درجه سانتیگراد می رسد. برج خنک کننده معمولا در پشت بام و در فضای باز قرار گرفته است که به وسیله فن و ایجاد جریان هوا سطح تماس میان آب و هوا را افزایش داده از طریق تبخیر گرما را به اتمسفر انتقال می دهد.

چیلر در دو سیستم جذبی و تراکمی ساخته می شود که در یک ظرفیت مشخص ، چیلر جذبی به برج خنک کننده با ظرفیت بالاتری احتیاج دارد. جهت انتخاب ظرفیت مناسب برج خنک کننده باید از کاتالوگ چیلر و کاتالوگ برج خنک کننده استفاده کنیم و با استفاده از اصول طراحی برج خنک کننده و تعیین ظرفیت برج خنک کننده به انتخاب سیستم چیلر و برج خنک کننده می پردازیم.

 
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.